Natuurlijk een waterkoeler thuis

Wie denkt dat waterkoelers alleen hun nut dienen op de werkvloer, in de wachtkamer van de apotheek of in de showroom van een autodealer heeft het mis. Wij leveren diverse waterdispensers die geschikt zijn voor particulier gebruik. Natuurlijk, verantwoord, gemakkelijk en lekker een waterkoeler thuis.

Gezonde leefstijl met bronwater

We hechten steeds meer belang aan een gezonde leefstijl. Naast beweging en psychisch welbevinden is gezonde voeding van doorslaggevende factor wanneer we het hebben over gezondheid. Het drinken van water is essentieel voor een goede gezondheid. Het staat aan de basis. Water is namelijk de meest verantwoorde dorstlesser die er bestaat. Ons lijf bestaat voor meer dan 55% uit water. Gedurende de dag verliezen we op allerlei wijzen veel vocht en dat vocht moeten we aanvullen. Sterker nog het is belangrijk om te drinken voordat je dorst hebt omdat een dorstprikkel een teken is dat je lichaam last heeft van het vochtverlies. Een waterkoeler thuis helpt om een gewoonte te maken van het drinken van water. Gemakkelijk en snel, verantwoord en verfrissend.

waterkoeler thuis
waterkoeler voor thuis

meest verkochte waterkoelers

Waterkoelers van Aquacooler zijn altijd van de hoogste kwaliteit

195.00
215.00
225.00

Genieten van koel water

Veel mensen genieten van een kopje koffie of thee in de ochtend. Volautomatische koffiemachines of kokend water kranen zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse keukens. Men gaat voor kwaliteit. Men gaat voor smaak. Men gaat voor genot en dat vinden we terecht. Het biedt een moment voor jezelf dat we op drukke dag zeer kunnen waarderen. Nu vinden wij van Aqua Cooler dat het drinken van een glas koud water ditzelfde genot teweeg kan brengen. Net als bij het drinken van een kop koffie of een kop thee zult u verstelt staan van de smaak van een goed glas bronwater wanneer u deze met aandacht drinkt. Bovendien hoeft u niet te wachten totdat uw drankje is afgekoeld. Ook bij het drinken van een glas gekoeld zuiver water mogen we stilstaan bij en bewust worden van wat de natuur ons te bieden heeft. Een waterkoeler thuis kan zorgen voor dat heerlijke glas gekoeld bronwater dat voor een verfrissend moment van genot zal zorgen. Niet langer het lauwe glas kraanwater maar een smaakvolle en verantwoorde verfrissing in een handomdraai.

waterkoeler kantoor

Gebruiksvriendelijke waterkoelers

Het bedienen van een waterdispenser is zeer gemakkelijk. Met een druk op de knop of het tappen uit een kraantje verwent u zichzelf met een heerlijk glas koud water. Met een waterkoeler thuis is het niet alleen lekkerder om water te drinken het wordt ook aantrekkelijker om een glas water voor uzelf of anderen te maken. Ook uw kinderen zullen het gebruiksgemak van een waterkoeler thuis waarderen. Want hoe leuk en lekker is het om zelf een glaasje water te tappen. Bovendien bevordert u hiermee gelijk de gezondheid van uzelf en die van uw kinderen.

Kiest u voor een bronwaterkoeler dan verwisselt u de lege fles gemakkelijk zelf. De lege fles zullen we bij een volgende levering van bronwater gratis weer mee terug nemen en verrekenen we het op de factuur.

Een leidingwaterkoeler maakt het nog simpeler want met een aansluiting op de waterleiding bent u altijd verzekerd van koel en zuiver water zonder het verwisselen en inleveren van lege flessen.

offerte op maat

Tafelmodel waterkoeler

Begrijpelijkerwijs is het aanschaffen van een staande watercooler voor vele huishoudens niet handig vanwege het formaat. Voor de particulier hebben we daarom diverse tafelmodellen in ons assortiment die geschikt zijn als waterkoeler thuis. Deze zijn compact van formaat en passen op ieder aanrechtblad. Daarnaast zijn ze ook fraai van design en is er voor ieder wat wils.

Bronwaterkoeler

Kiest u voor een waterkoeler met bronwater voor thuis dan kan deze op iedere gewenste locatie worden geïnstalleerd. Voor deze waterdispensers is er altijd een geschikte plek te vinden. U heeft keuze uit allerlei modellen. Groot of compact, basic of een stijlvol design. Bij Aqua Cooler kunnen we voldoen aan allerlei specifieke en persoonlijke wensen. De kunststof waterdispenser kan worden uitgevoerd in iedere gewenste kleur. Heeft u andere wensen dan op de website beschreven staan? Neemt u dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Wanneer de fles leeg is kunt u deze gemakkelijk zelf verwisselen. Lege flessen zullen wij bij een volgende levering van bronwater gratis weer mee terug nemen en verrekenen op de factuur

 

Leidingwaterkoeler thuis

Kiest u voor een leiding waterkoeler thuis dan wordt deze aangesloten op de waterleiding. Door middel van een geavanceerd waterfilter bent u verzekerd van koel en zuiver water. Dankzij het gesloten systeem is er geen mogelijkheid dat er verontreiniging van buitenaf plaats kan vinden. Een groot voordeel van de leidingwaterkoeler is dat u zo water uit de leiding tapt dus nooit bezig hoeft te zijn met het verwisselen van lege flessen bronwater.

De waterdispensers voor leidingwater zijn zowel in groot formaat als in tafelmodel te verkrijgen. Allen hebben een fraai design en zijn van hoge kwaliteit.

Service

Ook voor uw waterkoeler thuis bieden we snelle levering, gratis bezorging en een klantenservice die altijd paraat staat voor een uitstekende dienstverlening. Daarnaast hebben we een ervaren team van servicemedewerkers die wij inzetten voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw waterdispenser.