Waterkoeler Tafelmodel – De compacte waterkoeler

Een waterkoeler tafelmodel is een kleine compacte waterkoeler die je op tafel kunt zetten. Het is de perfecte waterkoeler voor een locatie waar de ruimte beperkt is. Een tafelmodel waterkoeler is zowel beschikbaar als flessenwaterkoeler en leidingwaterkoeler. Hieronder twee voorbeelden van tafelmodel waterkoelers:

Onyx Waterkoeler Tafelmodel

De Onyx waterkoeler is de perfecte flessenwaterkoeler op een locatie waar de ruimte beperkt is. Dit tafelmodel waterkoeler is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk schoon te houden. Door het strakke design en compacte formaat is deze waterkoeler ook ideaal voor thuis gebruik.

De behuizing bestaat uit roestvrijstalen panelen en polyethyleen. Na levering steek je de stekker in het stopcontact en even later heb je gekoeld bronwater.


NAAR DIT PRODUCT

waterkoeler tafelmodel
Aquachill tafelmodel cooler

Aqua Chill Table Leidingwaterkoeler

De Aqua Chill Tafelmodel wordt rechtstreeks op de waterleiding aangesloten en is voorzien van een gecombineerd actief-kool filter en 1 micron filter dat er voor zorgt dat u altijd een heerlijk glas zuiver water tapt.

Met de Aqua Chill heeft u voor een zeer scherpe prijs een kwalitatief uitstekende cooler. De Aqua Chill is er in de uitvoering koud/kamer en koud/heet.

Met de Aqua Chill zit u nooit zonder water en kunnen u, uw collega’s of uw klanten onbeperkt genieten van een heerlijk glas koel zuiver drinkwater.


NAAR DIT PRODUCT

Flessenwaterkoeler tafelmodel

watercooler tafelmodel aansluitenDe flessenwaterkoeler is een waterkoeler met een fles bronwater erop bevestigt.

Het voordeel van dit type waterkoeler is dat je geen aansluiting op het waternet nodig hebt om hem te kunnen plaatsen. Daarmee kun je de waterkoeler ook overal plaatsen waar behoefte is aan koel water.

Ook al is er geen watertappunt in de buurt te bekennen.

Je sluit de flessenwaterkoeler ook eenvoudig zelf aan. Je steekt de stekker in het stopcontact en je hebt binnen een half uur heerlijk gekoeld bronwater.

Leidingwaterkoeler tafelmodel

De leidingwaterkoeler variant van het tafelmodel koelt het leidingwater tot een aangenaam verkoelend temperatuurtje. Daartoe wordt de waterkoeler aangesloten op het waternet waardoor je gewoon leidingwater kan tappen. Het voordeel hiervan is dat je dan geen extra water meer hoeft bij te kopen. En ook het gesjouw met zware waterflessen blijft je bespaard.

Wel hebben leidingwaterkoelers meer onderhoud nodig, doordat ze voorzien zijn van filters. Deze filters dient men ook regelmatig te vervangen. Het installeren van een leidingwaterkoeler is een stuk lastiger, er moet een vast watertappunt gemaakt worden en dat is daarom eerder een klus voor de vakman.

Kosten waterkoeler tafelmodel

De prijzen voor een tafelmodel watercooler beginnen vanaf  €225,-  en de duurste variant kost € 595,- . Kijk voor actuele prijzen in onze webshop.

Watercoolers van Aqua Cooler

Wij van Aqua Cooler verkopen tafelmodel waterkoelers, leidingwaterkoelers, bronwater en accessoires. Een waterkoeler is een geweldige service voor u en uw klanten, maar buiten dat is het natuurlijk ook gewoon lekker. Mensen worden zich steeds bewuster van hun levensstijl en laten vaker frisdrank en koffie staan voor een glas bronwater.

Aqua Cooler is specialist op het gebied van water- en filtercoolers en wij zijn een van Nederlands grootste onafhankelijke watercoolerbedrijven. Ongeacht welk systeem u kiest of hoe groot uw bedrijf ook is, u kunt van ons absoluut de beste kwaliteit verwachten.