Waterkoeler voor kantoor

Een bedrijf zou er goed aan doen hun medewerkers te stimuleren om meer water te drinken. Een waterkoeler voor kantoor kan hier een bijdrage aan leveren. Het drinken van water op het werk heeft kan voordelig zijn voor de medewerkers en de organisatie.

Mogelijkheden waterkoelers kantoor

Mogelijkheden voor een waterkoeler op kantoor zijn er genoeg. Je kan o.a. kiezen uit een waterkoeler met fles of zonder fles. Een waterkoeler met fles zijn gewone waterkoelers en waterkoelers zonder fles worden ook wel leidingwaterkoelers genoemd. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je een waterkoeler met fles overal kan neerzetten waar een stopcontact is. Een leidingwaterkoeler daarin tegen heeft een aansluiting op het waternet nodig en ook een stopcontact. Je kan ook kiezen voor een tafelmodel waterkoeler. Dit zijn zoals de naam al vermoed waterkoelers die klein genoeg zijn om op tafel te zetten.

Bestel een voordelig actiepakket waterkoeler voor kantoor

Waterkoeler

Cool-basic pakket

225.00

Waterkoeler

Cool-plus pakket

265.00
275.00

Gekoeld water op kantoor als service voor medewerkers en klanten

Op kantoor heb je niet overal de mogelijkheid water te drinken. Met een waterkoeler is dat een heel ander verhaal. Daarmee kun je gekoeld water tappen, daar waar je dat maar wilt eigenlijk. Eigenlijk overal waar een stopcontact voorhanden is. Een waterkoeler is een geweldige service voor je medewerkers en natuurlijk ook je klanten. Met een waterkoeler voor kantoor kan je klanten een heerlijk glas bronwater aanbieden i.p.v. een glas water uit de kraan.

Waarom is water op het werk goed?

Water brengt zuurstof in het lichaam. Deze zuurstof gaat door het hele lichaam en komt zo ook bij de hersenen. Je hersenen bestaan voor 80% uit water. Wanneer een mens te weinig water drinkt, treedt uitdroging op. Uitdroging maakt dat je hoofdpijn krijgt, vermoeid en lusteloos wordt. Het resultaat van uitdroging is dus ook dat mensen minder goed hun werk zullen doen. Een slim bedrijf stimuleert hun medewerkers meer bronwater te drinken op kantoor ipv frisdrank of koffie.