Garantie

Om de best denkbare garantie te kunnen bieden leveren wij uitsluitend water- en filtercoolers van de beste kwaliteit, speciaal voor u geselecteerd bij de beste leveranciers.

Voor onze watercoolers hebben wij gekozen voor de Rondy van het merk Oasis welke in de markt bekent staat als de Rolls Royce onder de watercoolers. Naast een uitstekend doordacht waterguard systeem, welke de interne hygiëne van de cooler waarborgt,  zijn de buitenmantels gemaakt van Polycorbonaat. Polycarbonaat is een zeer hard kunststof waardoor vuil geen kans krijgt en de cooler altijd eenvoudig is schoon te houden. Door de keuze van materialen van uitsluitend topkwaliteit alsmede de ingenieus doordachte werking van de coolers kunnen wij op de Rondy watercoolers een garantie geven van maar liefst 5 jaar.

Voor onze filtercoolers hebben we gekozen voor uitsluitend direct Chill systemen. Deze systemen worden rechtstreeks aangesloten op de waterleiding en pas als het water de cooler verlaat komt het in contact met de buitenlucht zodat er geen bacteriologische verontreiniging van buitenaf kan plaatsvinden. Tevens hebben al onze filtercoolers een afgeschermd water tappunt hetgeen ook verontreiniging van buitenaf voorkomt. Op onze filtercoolers geven wij een garantie van 1 jaar.