Waterdispenser van Aqua Cooler

Wij van Aqua Cooler zijn al ruim 10 jaar specialist op het gebied van waterdispensers. Met een ruim assortiment waterkoelers, accessoires, bronwater en deskundig advies van onze ervaren medewerkers inclusief een goede service zijn wij de geschikte partner op het gebied van waterkoelers. Hét apparaat dat u voorziet van de meest verantwoorde dorstlesser die de natuur ons te bieden heeft.

Altijd koud en zuiver water met een waterdispenser

Met een waterdispenser van Aqua Cooler bent u in het bezit van een water koeler dat u op ieder gewenst moment van de dag de mogelijkheid geeft te genieten van koud water. Het koude water kan zowel bronwater zijn als gefilterd leidingwater. Dit is afhankelijk van de dispenser die u kiest. Maar welke keuze u ook maakt het bronwater is altijd van hoge kwaliteit en het leidingwater wordt dankzij onze geavanceerde filter gezuiverd en verzacht tot smakelijk koel water dat geenszins meer op kraanwater lijkt. Met keuze uit een ruim assortiment heeft Aqua Cooler altijd de water cooler dispenser die bij u past.

waterdispenser aquacooler
waterdispenser aquacooler

meest verkochte waterdispensers

Waterkoelers van Aquacooler zijn altijd van de hoogste kwaliteit

195.00
215.00
225.00

Het belang van een waterdispenser

Water is de meest verantwoorde dorstlesser die er bestaat. Ons lijf bestaat voor meer dan 55% uit water. Gedurende de dag verliezen we op allerlei wijzen veel vocht en dat vocht moeten we aanvullen. Het drinken van water is daarom essentieel om gezond en fit te blijven. Sterker nog het is belangrijk om te drinken voordat je dorst hebt omdat een dorstprikkel een teken is dat je lichaam last heeft van het vochtverlies. Hoofdpijn, concentratieproblemen en sufheid zijn bij uitstek symptomen die vaak voorkomen op de werkvloer als gevolg van vochttekort. Een waterdispenser op de werkvloer kan hiervoor de uitkomst zijn. Maar ook bij u thuis kan een water cooler dispenser u helpen een gewoonte te maken van het drinken van water simpelweg omdat het water uit een waterkoeler uiterst smakelijk en altijd voorhanden is.

waterkoeler kantoor

Drink water van uitstekende kwaliteit

Het leidingwater in Nederland is van zeer goede kwaliteit in vergelijking met andere landen. Desalniettemin is het leidingwater uit de kraan vaak lauw of zelfs warm wat velen niet smakelijk vinden. Tevens is de hardheid van het water per regio verschillend. Wanneer we het hebben over de hardheid bedoelen we de hoeveelheid kalk die in het water is opgelost. Bovendien komt het leidingwater uit een kraan waar ook allerlei andere bedrijvigheden plaatsvinden zoals het wassen van handen of het doen van de vaat. Dit maakt een kraan niet het meest hygiënische apparaat om uw drinkwater uit te tappen. Met een waterdispenser heeft u van dit alles geen last. Dankzij het gesloten systeem van een waterdispenser heeft u niet alleen altijd koel water voor handen maar ook altijd even hygiënisch en zuiver (gefilterd) water.

Met deze wetenschap in het achterhoofd is een waterdispenser op de werkplek niet weg te denken. Het biedt u, uw werknemers en klanten de mogelijkheid om op ieder gewenst moment koud en zuiver (gefilterd) water van de beste kwaliteit te drinken.

offerte op maat

Combinatiedeals waterdispenser

Waterkoeler

Cool-basic pakket

225.00

Waterkoeler

Cool-plus pakket

265.00
275.00
195.00
215.00
225.00

Waterdispensers voor elke wens

Zoveel mensen zoveel wensen. Aqua Cooler heeft een ruim assortiment water dispensers zodat wij aan iedere vraag kunnen voldoen. Indien er nog andere wensen of vragen zijn dan op de website aangeboden staan bel ons dan gerust en vraag naar de mogelijkheden.

Waterdispenser met bronwater

Kiest u voor een waterdispenser met bronwater dan kan deze op iedere gewenste locatie worden geïnstalleerd. Dit kan zijn op de werkvloer, in de wachtkamer, een showroom, kantine, personeelskamer, noem maar op. Voor deze waterdispensers is er altijd een geschikte plek te vinden. Bij gebrek aan ruimte biedt het meer compacte tafelmodel een goede uitkomst.

U heeft keuze uit allerlei modellen. Groot of compact, basic of een stijlvol design. Bij Aqua Cooler kunnen we voldoen aan allerlei specifieke wensen. De kunststof waterdispenser kan worden uitgevoerd in iedere gewenste kleur. Ook bestaat er de mogelijkheid om een logo te plaatsen op een water cooler dispenser naar keuze.

Waterdispenser voor leidingwater

Kiest u voor een waterdispenser voor leidingwater dan wordt deze aangesloten op de waterleiding. Door middel van een geavanceerd waterfilter bent u verzekerd van koel en zuiver gefilterd water.

De waterdispensers voor leidingwater zijn zowel in groot formaat als in tafelmodel te verkrijgen. Allen hebben een fraai design en een gesloten systeem zodat er geen verontreiniging van buitenaf kan plaatsvinden. Een groot voordeel van de waterdispensers voor leidingwater is dat er geen lege flessen verwisseld hoeven te worden.

Koud water én heet water

Vrijwel ieder model waterdispenser bevat twee tapkraantjes. Standaard worden deze modellen geleverd met de koud water functie en kamertemperatuur functie. Koud water van circa 6℃ uit het ene kraantje en uit het andere kraantje water met kamertemperatuur. Er bestaat ook de optie om voor deze modellen te kiezen voor de koud en heet functie. Koud water van circa 6℃ en heet water van circa 95 ℃. Voor een kleine meerprijs heeft u uit één en dezelfde waterdispenser heerlijk zuiver en koud water én heet water dat geschikt is voor het zetten van thee of een kop soep.

Service van Aqua Cooler

Wij bieden met onze snelle levering, gratis bezorging en een klantenservice die altijd paraat staat een uitstekende service. Daarnaast hebben we een ervaren team van servicemedewerkers die wij inzetten voor onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw waterdispenser.

neem contact op
onderhoud waterkoeler